Foto: Mevr. M. Rahaman-Nandan en Dhr. H. Nandan nemen de Ijzeren Hein in ontvangst.

Het Begin Het begin Dhr. H. Nandan is geboren op 20 november 1940 in Paramaribo, Suriname. Van jongs af aan ging dhr. H. Nandan mee met zijn moeder naar de markten en leerde daar het vak van het verkopen. Dit heeft zijn ondernemerschap op jonge leeftijd geprikkeld en ontwikkelde hij een goede reputatie. 1970 1970 Na zijn behaalde succes in Suriname, besloot dhr. H. Nandan op 30 jarige leeftijd te verhuizen naar Den Haag, Nederland. Hier is hij begonnen met een baantje als productiemedewerker. Hij was bezig met het produceren van de eerste kilo’s masala op de zolder van zijn appartement en verkocht dit aan supermarkten in de buurt. 1979 1979 'De Masala man' Vanaf dit moment was dhr. H. Nandan niet langer meer in loondienst en fulltime actief als succesvol Surinaamse ondernemer. Hij stond als snel bekend als ‘de masala man’. Dit succes weet zich te vertalen naar alle retailers door heel Nederland voor de kleine consument tot de groot gebruiker.

De vraag naar de unieke H Nandan Masala was zo ongekend hoog dat dhr. H. Nandan heeft besloten zijn product te registreren als een kwaliteitsmerk:
H NANDAN SURINAMI.
1990 1990 De H NANDAN SURINAMI masala is inmiddels een begrip geworden in de multi- culturele gemeenschap en dit heeft ertoe geleid dat dhr. H. Nandan de Ijzeren Heijn onderscheiding heeft ontvangen voor het succesvol ondernemen en maatschappelijke bijdrage voor regio Zuid-Holland.

Dhr. H. Nandan heeft daarna besloten zijn productie te verhuizen naar de walhalla van alle specerijen: India. Hij heeft daar meerdere fabrieken gebouwd om zijn inmiddels complete assortiment van masala’s, single spices en kant- en klaar mixen te produceren.
Heden Heden Het geel/rode zakje masala van H NANDAN SURINAMI is uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse multi-culturele keuken. Dhr. H. Nandan heeft een stevige fundering neergelegd voor de opvolgende generatie(s) en deze fundamentele kernwaarden leven nog altijd voort en is het kwaliteitsmerk: H NANDAN SURINAMI inmiddels verkrijgbaar in meerdere landen in Europa!

De nieuwe generatie(s) hebben als missie het groeiende, verrijkende en het authentieke van de H NANDAN SURINAMI producten voor iedereen over heel de wereld toegankelijk te maken en te waarborgen.
Menu